TOP termékek
Hírlevél

Hajókarbantartás, hajóápolás

Fő kategória >Hajókarbantartás, hajóápolás

prev
12
next

International Boat Shampoo 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb hajósampon! Kíméletes és alapos!
Csak a felületi szennyeződéseket távolítja el, a termékcsalád saját wax-ját nem oldja fel, így a jól ápolt hajónál megkímél az újrawaxolástól, a többletmunkától. 
2 900 Ft
International Liquid Rubbing 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb folyékony radír! Bármilyen szennyeződés van a decken, ez leszedi! Főleg a porózus, matt, napszívta műanyag (gelcoat) felületen gyakori, hogy nem lehet lemosni a mélyebben beszáradt madárürüléket és a hasonló foltokat, ezt erre találták ki. Apróbb karcokat is eltüntet.  
3 100 Ft
International Marine Polish 500 ml
Új termék, minden eddiginél jobb hajópolirozószer! Kézi felhasznásra is (mint minden ebben a kategóriában, hogy a hajótulajdonos által egyszerűen használható legyen, de gépi polírozásra is tökéletes) Ezután viszont szükséges a waxolás. 
3 700 Ft
International Marine Wax 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb hajówax! Ha "mélyebben" megtísztitottuk a hajó műanyag gélfelületét (tehát ha folyékony radírt Liquid Rubbert, polírozószert, és a mosáshoz Super Cleanert használtunk), akkor a vizes öblítés és száradás után waxolni szükséges.
 
3 300 Ft
International Polish and Wax 500 ml
Hatásos polírozó és waxolószer. 2 az 1-ben, ezt akkor érdemes használni, ha a hajó jól karbantartott, csak éppen némi gyors ápolásra van szükség a vizes vagy Boat Shampo-s mosás után.
 
3 500 Ft
International Stain Remover 500 ml
Vizkő és lerakódás eltávolító. Zselés állagú, nem folyik le rögtön a hajó oldaláról. Nem savas és nem maró hatású. Minden vastagabban felrakódott szennyeződés, vízkő, sárgás elszíneződés, vagy madár és pókürülék kezdeti eltávolítására.
Ha a versenyhajót, ami nincs algagátlózva, pár napig vízen tartottuk, ez a jó tisztítószer. A vízvonal környéki lerakódást is leszedi. Öblítés szükséges utána. 
3 200 Ft
International Super Cleaner 500 ml
Magas hatású hajótisztítószer, eltávolítja a waxot, olajos, zsíros, szilikonos szennyeződéseket is.
Ennek használata után ajánlott (régebbi gélfelületeknél a polírozás és) az újrawaxolás.
 
3 400 Ft
International Teak Oil 500 ml
Magas minőségű teakfa olaj. Ha komolyabban megtisztítottuk a teakfa felületet (tehát ha színes lé folyt le róla) akkor a száradás után mindenképp ajánlott a használata. Több vékony rétegben, pl. ronggyal jobb felvinni, mint egyszer vastagon.. 
3 750 Ft
International Teak Restorer 500 ml
Teakfa ápolószer, amely egyben tisztító, védő, visszaszínező hatással rendelkezik. Akkor érdemes használni, ha a teakfa burkolat, vagy kerti bútor enyhébb tisztításra, állapotának megőrzésére van szükség. 
3 750 Ft
International UV Wax Sealer500 ml
Eddig teflon waxnak hívták, más gyártók nano waxnak nevezik a hasonló termékeket. Nagyon tartós és szennyeződést taszító vékonyrétegű wax.
Ha az ápolt felületet (ami már tisztítva és waxolva van) ezzel kezeli, valószínűleg a legtöbb szennyeződést egy egyszerű vizes leöblítéssel el tudja majd távolítani.

 
3 900 Ft
Captain Reents pókriasztó spray 500 ml
Hajókon külső és belső használatra. Elriasztja a pókokat a kajütből, a sprayhoodból, perseningből, vitorlatakaró ponyvákból, hosszú időn át hatásos. Csak természetes fermentumokat, citrusolajokat tartalmaz, amelyek a pókokra riasztó hatással vannak, semmilyen vegyi anyag nincs benne.  
4 400 Ft
Captain Reents penész eltávolító spray 500 ml
Vitorlára, perseningre, sprayhoodra, ponyvára, lazyjackre is alkalmazható. Minden szerves foltot (pók és madárürülék) eltávolít 
4 200 Ft
Captain Reents impregnáló koncentrátum  500 ml
Ponyvákra, vitorlatakarókra, sprayhoodra. Penészedést, foltosodást akadályoz. 
4 200 Ft
Captain Reents folteltávolító spray  500 ml
Gelcoat, műanyag, fényezett felületekre. Rozsda, szerves (madár és pókürülék), sárgásodás eltávolítására. 
4 200 Ft
Captain Reents folteltávolító  gél  500 ml
Gelcoat, műanyag, fényezett felületekre. Rozsda, szerves (madár és pókürülék), sárgásodás eltávolítására. 
4 200 Ft
Captain Reents gumicsónak sampon és ápóló  500 ml
Pvc, hypalon, gumi anyagú csónakokhoz Uv védővel. 
4 200 Ft
Captain Reents gumicsónak "wax"  250 ml
Védi az Uv, a tengervíz, a só, az olaj ellen a pvc, hypalon, gumi csónakokat. 
4 700 Ft
Captain Reents wash & wax 500 ml
Hajósampon és wax egyben, enyhe szennyeződés eltávolításához. 
4 200 Ft
Captain Reents cleaner + finom wax 500 ml
Magas minőségű, alaposan tisztító, enyhe polírozószer és wax egyben. Csak természetes anyagot tartalmaz: narancsolaj, karnaubaviasz. 
7 600 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés