TOP termékek
Hírlevél

Hajókarbantartás, hajóápolás

Főkategória >Hajókarbantartás, hajóápolás

International Boat Shampoo 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb hajósampon! Kíméletes és alapos!
Csak a felületi szennyeződéseket távolítja el, a termékcsalád saját wax-ját nem oldja fel, így a jól ápolt hajónál megkímél az újrawaxolástól, a többletmunkától. 
3 300 Ft
International Liquid Rubbing 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb folyékony radír! Bármilyen szennyeződés van a decken, ez leszedi! Főleg a porózus, matt, napszívta műanyag (gelcoat) felületen gyakori, hogy nem lehet lemosni a mélyebben beszáradt madárürüléket és a hasonló foltokat, ezt erre találták ki. Apróbb karcokat is eltüntet.  
3 700 Ft
International Marine Polish 500 ml
Új termék, minden eddiginél jobb hajópolirozószer! Kézi felhasznásra is (mint minden ebben a kategóriában, hogy a hajótulajdonos által egyszerűen használható legyen, de gépi polírozásra is tökéletes) Ezután viszont szükséges a waxolás. 
4 400 Ft
International Marine Wax 500 ml
Új termék, minden eddiginél hatásosabb hajówax! Ha "mélyebben" megtísztitottuk a hajó műanyag gélfelületét (tehát ha folyékony radírt Liquid Rubbert, polírozószert, és a mosáshoz Super Cleanert használtunk), akkor a vizes öblítés és száradás után waxolni szükséges.
 
4 100 Ft
International Polish and Wax 500 ml
Hatásos polírozó és waxolószer. 2 az 1-ben, ezt akkor érdemes használni, ha a hajó jól karbantartott, csak éppen némi gyors ápolásra van szükség a vizes vagy Boat Shampo-s mosás után.
 
4 100 Ft
International Stain Remover 500 ml
Vizkő és lerakódás eltávolító. Zselés állagú, nem folyik le rögtön a hajó oldaláról. Nem savas és nem maró hatású. Minden vastagabban felrakódott szennyeződés, vízkő, sárgás elszíneződés, vagy madár és pókürülék kezdeti eltávolítására.
Ha a versenyhajót, ami nincs algagátlózva, pár napig vízen tartottuk, ez a jó tisztítószer. A vízvonal környéki lerakódást is leszedi. Öblítés szükséges utána. 
3 700 Ft
International Super Cleaner 500 ml
Magas hatású hajótisztítószer, eltávolítja a waxot, olajos, zsíros, szilikonos szennyeződéseket is.
Ennek használata után ajánlott (régebbi gélfelületeknél a polírozás és) az újrawaxolás.
 
4 100 Ft
International Teak Oil 500 ml
Magas minőségű teakfa olaj. Ha komolyabban megtisztítottuk a teakfa felületet (tehát ha színes lé folyt le róla) akkor a száradás után mindenképp ajánlott a használata. Több vékony rétegben, pl. ronggyal jobb felvinni, mint egyszer vastagon.. 
4 400 Ft
International Teak Restorer 500 ml
Teakfa ápolószer, amely egyben tisztító, védő, visszaszínező hatással rendelkezik. Akkor érdemes használni, ha a teakfa burkolat, vagy kerti bútor enyhébb tisztításra, állapotának megőrzésére van szükség. 
4 400 Ft
International UV Wax Sealer500 ml
Eddig teflon waxnak hívták, más gyártók nano waxnak nevezik a hasonló termékeket. Nagyon tartós és szennyeződést taszító vékonyrétegű wax.
Ha az ápolt felületet (ami már tisztítva és waxolva van) ezzel kezeli, valószínűleg a legtöbb szennyeződést egy egyszerű vizes leöblítéssel el tudja majd távolítani.

 
4 400 Ft
Premium Teak Oil, 4 liter
Az international professzionális teak olaja, 4 literes kiszerelésben. 
35 000 Ft
Nautix  BR POLISH polírozó paszta  1 kg
A Nautix BR POLISH polírpaszta az oxidálódott műgyanta, festett, fém, alumínium, bronz és rozsdamentes felületek tisztítására, polírozására. Speciális anyagösszetétele lehetővé teszi a bemattult festékfelületek újbóli fényessé, csillogóvá tételét. Kisebb karcolások, nehezen eltávolítható foltok és koszolódások is eltávolíthatók segítségével. Nagyon jól használható krómozott felületek, saválló és rozsdaálló felületek polírozására is. A vízvonal szélén lévő vízkőlerakódások is eltávolíthatók se... 
12 985 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés