TOP termékek
Hírlevél

Újdonságok


Nautix MARIN algagátló 750 ml
A Nautix MARIN réztartalmú félkemény, szezonális algagátló festék vitorláshajók és motorcsónakok számára, átlagos algaterhelésű vizekre. 
11 245 Ft
Nautix MARIN algagátló  2,5 liter
A Nautix MARIN réztartalmú félkemény, szezonális algagátló festék vitorláshajók és motorcsónakok számára, átlagos algaterhelésű vizekre. 
33 620 Ft
Nautix A7T.Speed Spray 500 ml  algagátló spray
A Nautix A7T.SpeedTM kemény, teflonos algagátló festék spray kifejezetten propellerek és "Z" kihajtások védelmére. Fekete színben. 
13 405 Ft
Nautix A4 Yachting algagátló 750 ml
A Nautix A4 Yachting nagy teljesítményű kemény algagátló vitorlás és motorcsónakok számára. Az egész évben vízben lévő hajók és a csak időnként a vízben tárolt, sólyázott hajók számára is ajánlott.
Az A4 fehér, királykék, navy kék, sötétzöld, szürke, fekete, piros színekben elérhető.  
19 880 Ft
Nautix A4 Yachting algagátló 2,5 L
A Nautix A4 / Yachting nagy teljesítményű kemény algagátló vitorlás és motorcsónakok számára. Az egész évben vízben lévő hajók és a csak időnként a vízben tárolt, sólyázott hajók számára is ajánlott.
Az A4 fehér, királykék, navy kék, sötétzöld, szürke, fekete, piros színekben elérhető. 
58 155 Ft
Nautix DB  750 ml vagy 2,5 liter
Hajófenék és motortér festék. A Nautix DB 1 komponensű, beltéri festék. A hajó belső terei, rakodórekeszeibe használható festék, mely védi a hajótest anyagát a nedvesség behatolása ellen. Magas kopásállóságú, olaj-, és üzemanyag ellenálló, könnyű tisztítani a kezelt felületet, jó fedőképességgel rendelkezik.
Fehér színű van raktáron.
 
9 880 Ft
Nautix Deck Grip csúszásgátló festék 750 ml
A Nautix DECK GRIP 1 komponensű csúszásgátló festék. Anyag-összeállításának köszönhetően, nagy fokú kopásállóssággal rendelkezik, tartós ellenálló csúszásmentes felületet lehet segítségével létrehozni. Időjárási viszonyoknak, mosásnak ellenáll.

Higító DA
Használható Üvegszálasa műgyanta, fém, fa, alumínium felületre.
Választható színek Színtelen (átlátszó), világos szürke, fehér
 
13 460 Ft
Nautix  StarLac vízvonal feletti hajófesték
A Nautix STARLAC 1 komponensű, magasfényű festék, kifejezetten a hajós felhasználásra, vízvonal feletti részekre. A legmodernebb gyanták, pigmentek, összetevők és technológiák felhasználásával készült, erős UV-állósága van.
Alapozója az U3. Higítója a WS (lakkbenzin) max 5-10% Használható üvegszál, fém, és fa felületen is. Raktáron a választható színek vannak. A fehérből 2,5 literes is kapható. (36.025 Ft) További rendelhető színek: piszkos fehér, világosszürke, e... 
13 060 Ft
 Nautix A4T.Speed csúcskategóriájú kemény algagátló 750ml
A Nautix A4T.SpeedTM kemény, kis surlódású, sima teflonos felületet képező algagátló vitorláshajók, versenyvitorlások és gyors motorcsónakok számára. 
27 490 Ft
 Nautix A4T.Speed csúcskategóriájú kemény algagátló 2,5 liter
A Nautix A4T.SpeedTM kemény, kis surlódású, sima teflonos felületet képező algagátló vitorláshajók, versenyvitorlások és gyors motorcsónakok számára. 
83 485 Ft
 Nautix Prop Pack algagátló és alapozó propellerre, tríbre
Algagátló készlet propellerekre és Z kihajtásokra, trimmlapokra. Tartalmaz egy 0,35 literes alapozót és egy 0,35 literes algagátlót. (szürke)

 
17 380 Ft
Nautix P1 alapozó
A Nautix P1 alapozó 1 komponensű, gyors száradású általános alapozó, felhasználható tapadás elősegítésre, védőrétegképzésre. Az algagátlók tapadásának elősegítésre üveggyanta és fa felületeknél, valamint fém felületeknél is, ahol még mint korrózió védelem is szolgál. 
10 565 Ft
Nautix PO alapozó
A Nautix PO alapozó 1 komponensű, poliuretán ozmózis gátló alapozó (DesomodurTM - gyantával), mely a levegő nedvességtartalmával reakcióba lépve keményedik ki. 
14 880 Ft
Nautix A88 Formula+ algagátló 2,5 liter
A Nautix A88 Formula+ az exkluzív CLR Nautix technológiának köszönhetően (Controlled Leaching Rate = Ellenőrzött Lemosódási Arány) különlegesen nagy teljesítményű kemény algagátlófesték vitorláshajók és motorcsónakok számára.
Kék színben kapható. Meleg, trópusi és édesvízre különösen ajánlott. 2 rétegben kell használni, mint a többi algagátlót, de ez több éves védelmet ad. 
75 180 Ft
Nautix A1 algagátló alumíniumra
A Nautix A1 nagy teljesítményű algagátlófesték alumínium testű vitorlások, halászhajók, motorcsónakok és munkahajók számára. Kék színű. 
24 420 Ft
Nautix A3 önpolírozó algagátló 750 ml
A Nautix A3 nagy teljesítményű önpolírozó algagátló festék vitorlások, cruiserek, halászhajók és motorcsónakok számára, max. 30 csomós sebességig.  
22 830 Ft
Nautix A3 önpolírozó algagátló 2,5 liter
A Nautix A3 nagy teljesítményű önpolírozó algagátló festék vitorlások, cruiserek, halászhajók és motorcsónakok számára, max. 30 csomós sebességig. 
68 380 Ft
Nautix PA alapozó
A Nautix PA alapozó könnyen használható 1 komponensű, poliuretán korrózió gátló alapozó (DesomodurTM - gyantával), mely a levegő nedvességtartalmával reakcióba lépve keményedik ki. Acél és alumínium felületekre, tőkesúlyok, fémlemez svertek, kormányok korrózió védő alapozásához. 
14 880 Ft
Nautix P7 alapozó spray 300 ml
A Nautix P7 Spray a A7T.SpeedTM kemény algagátló festék spray alapozója, propellerek és "Z" kihajtások számára.  
10 225 Ft
Nautix HPE epoxi alapozó
A Nautix HPE 2 komponensű, nagy teljesítményű, gyorsan kötő, epoxy alapozó, kifejezetten üvegszálas gyanta, fa és fém felületek alapozásához, ozmózis védelemhez . 
12 495 Ft
Nautix EpoxyGard alapozó
A Nautix EpoxyGard új generációs, 2 komponensű, nagy teljesítményű, gyorsan kötő, epoxi alapozó, festék alapozáshoz, illetve kifejezetten algagátló alapozásához, ozmózis védelmhez. 
13 745 Ft
Nautix A8 gumicsónak algagátló 750 ml
A Nautix A8 nagy teljesítményű, kemény algagátló festék gumi testű hajók, RIB-ek, felfújható motoroshajók számára. Szürke színű. 
21 355 Ft
Nautix Metapox fém előalapozó 500 ml
A Nautix METAPOX 1 komponensű tapadás elősegítő, előkészítő epoxi rendszerekhez fém felületekre. Ez az új fejlesztésű termék nagyfokú tapadást biztosít a Nautix alapozók és a fém felületek között. A fémfelületeken a csiszolás vagy homokfújást követően azonnal elkezdődik az oxidációs folyamat, ezért a csiszolást, homokfújást követően javasolt azonnal a METAPOX felhordása.
Kiadósság (ecsettel történő felhordás esetén): 20-30 m2 / L - csiszolt felület, ... 
14 425 Ft
Nautix STARWOOD lakk
A Nautix STARWOOD 1 komponensű, hagyományos, magasfényű lakk, UV-álló, kifejezetten a hajós felhasználásra kifejlesztve. Mindenféle természetes fához ajánlott, természetes hatást keltő és hosszú ideig védő bevonatot ad.  
12 610 Ft
Nautix VA2 poliuretán 2 komponensű lakk
A Nautix VA2 2 komponensű, poliuretán tiszta, magasfényű lakk, UV-álló, kifejezetten a hajós felhasználásra kifejlesztve, a vízvonal feletti részekre. Meglévő lakkokra, festékekre, top-, és gélcoatokra - megfelelő előkészítés után is felhordható. Kiváló kopásállóságú, nagyon magas fényességű, hosszú élettartalmú lakk, köszönhetően a válogatott alapanyag felhasználásnak. Festékszóróval történő felhordása csak szakembereknek ajánlott.  
14 745 Ft
A Nautix U3 1 komponensű, fehér "topcoat" alapozó. Gittelések, javítások, csiszolások, kopások elfedésére, a natur üvegszálas műgyanta lealapozására szolgál. A későbbi felületi festékek (STARLACK, DECKGRIP) kiváló alapozója.
Az alapozót csak a vízvonal feletti részeken és a decken lehet alkalmazni alapozásra.
Higító Nautix WS
Szín fehér
Használható üvegszálas műgyanta, poliészter, alumínium, acél, fa felületekre
 
7 935 Ft
A Nautix WS az 1 komponensű festékek hígítója. Megkönnyítí a festékek felhordását valamint a használt eszközök tisztítását.

A hígítót használhatjuk a következő Nautix termékekhez:
- 1 komponensű STARLACK
- 1 komponensű alapozó U3
- 1 komponensű STARWOOD
- 1 komponens festék DB 
4 095 Ft
Festőhenger Extra 2 db
Harris bársonyréteggel bevont szivacs henger 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés